Blåbärssås
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 25 g ghee eller smör
  • 2 scharlottenlökar 1 dl blåbär
  • 2 dl rödvin
  • 2-3 msk kalvfond (hemkokt - förmodligen lite mindre om du använder köpt fond)
  • 1 tsk sukrin (eller honung)
  • 2 tsk arrowroot
  •  
  • Gör så här
  • Finhacka löken och stek den i ghee tillsammans med blåbär. Tillsätt rödvin, kalvfond och sukrin och låt koka ihop i ca 10 minuter, Tillsätt arrowroot och låt koka några minuter till, tills det tjocknar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.