Blåbärssåsen som hade fått äran att förgylla rådjurets ädla smaker hade jag börjat med relativt tidigt på dagen då detta i grund och botten är en rödvinssås och en sådan behöver enligt mig tid, tid och mer tid
Hjortsadel med mild viltsmak serverat tillsammans med en mustig blåbärssåsmed rödvin, en krämig och len potatispuré efter ett recept av Heston Blumentahl samt smörstekt gul och svart trumpetsvamp
Vaniljkokt rabarber medmjukglass på vanlig vaniljglass som du blandar upp med vispgrädde. Smaksätt eventuellt lagen med mer socker om rabarbern är väldigt sur
Dekorera kakan med färska bär och daimkulor och servera med härlig blåbärssås. Man har arbetat hårt hela veckan och på fredagen vill man bara slappna av, spendera tid med vänner eller familj och jag i alla fall, äta gott
Man kan koka hela sadeln i en gjutjärnsgryta med buljong, morötter, lök , kryddor och vin först för att sen grilla på det i ugnen för att få färg och sen servera köttet ur benet om man vill
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.