Lägg det skivade köttet på salladsbädden och ringla över dressingen, toppa med sesamfrön. Blanda sallad, rivna morötter, fint hackad salladslök, tomat, gurka, sockerärtor och solroskärnor
Marinaden till köttet kommer från Jenny Walldéns bok "Asiatiska smaker". Över till denna biffsalladen. Som ni vet, delar jag ytterst sällan med mig av recept som innehåller kött här på bloggen
Inte supervitkigt med måtten men ca hälften av allt. Grillad marinerad flankstek, så gott till grönsaker och en god sås eller som vi gjorde igår, en asiatisk biffsallad
Jag har ju glömt ge er receptet på den goda asiatiskabiffsalladenmed en massa godsaker. Vi använde en bit flankstek som vi strimlade och sedan wokade i muurrikan men det funkar lika bra med t
Asiatisk biffsalladmed sesambräck och limemousse. Blanda limesaften med vatten i en kastrull. Vispa crème fraiche lätt med en elvisp i en annan skål och rör ner den kalla limelagen
Till vår sallad igår gjorde jag även vars en drink som gick i asiatiska smaker. Det är nog bland det godaste jag vet och igår blev den fantastiskt smarrig
Rätter med hetta, fräschör från ingefära och lime och gärna toppat med drivor av koriander. Mangon i nudelsalladen ger en fin sötma och kryddighet och medmediumstekt ryggbiff till, blir detta en lyxig vardagsrätt eller en riktigt bra bjudrätt
100 g tunt skuren biff (jag hade rester av oxfilé, men det går ju bra med tex rostbiff) 118 kcal. Relaterade 100 g tunt skuren biff (jag hade rester av oxfilé, men det går ju bra med tex rostbiff) 118 kcal Ca en msk färsk koriander,
Krydda köttet med salt och peppar och stek det gyllenbrunt på båda sidor i olja i en stekpanna. Häll över dressingen och garnera med mandel, koriander och krasse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.