Marinadentill köttet kommer från Jenny Walldéns bok "Asiatiska smaker". Över till denna biffsalladen. Som ni vet, delar jag ytterst sällan med mig av recept som innehåller kött här på bloggen
Asiatiskbiffsallad för värme och förbränning  Gillar du mat med rejäl hetta. Är färsk ingefära, koriander och asiatiska kryddor något som får dina smaklökar dansa
Asiatiskbiffsallad med sesambräck och limemousse. Ingredienser. Instruktioner. Lägg alla ingredienseri en matberedare och mixatills det blivit en kletig massa
Till vår sallad igår gjorde jag även vars en drink som gickiasiatiska smaker. Det är nog bland det godaste jag vet och igår blev den fantastisktsmarrig
Det har väl knappast undgått någon att vi älskar asiatisk mat. Rätter med hetta, fräschör från ingefära och lime och gärna toppat med drivor av koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.