Biff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g Entrecote
  • 1 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 1 msk Olivolja
  • 1.5 kg Potatis Mjölig
  • 2 dl Standardmjölk
  • 25 g Mat & Bak Smör
  • 3 st Ägg
  • 2 dl Parmesanost
  • 1 tsk Salt Fint
  • 2 krm Vitpeppar Malen
  • 1 st Schalottenlök
  • 2 msk Vitvinsvinäger
  • 2 msk Vatten
  • 1 tsk Dragon - torkad
  • 2 st Ägg
  • 100 g Mat & Bak Smör
  • 1.5 krm Salt Fint
  • 1 tsk Tryffelolja
  • 500 g Brysselkål
  • 1 msk Olivolja
  • 1 st klyftor Vitlök Färsk
  • 1 st Citron
  • 0.5 tsk Flingsalt
  • 2 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.