En otroligt intressant tanke, men inte något att gräva djupare i nu, säger ledaren för dialogkursen och vänder istället till skillnader mellan dialog ochdebatt genom att citera Pulp Fiction
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härligheten och lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Nu tänkte jag utförligt berätta hur jag gjorde Olof-tårtan till Leahs kalas. Sen in i kylen under nattenoch dagen efter så är det bara att vispa upp grädden
Jag menar, hur kul känns det att baka men sedan inte få sin belöning förrän dagen efter. Ibland satt jag och min lika bakintresserade fader tillsammans och spånade på en ingrediens eller teknik som kunde vara avgörande för just den där "chewiness-konsistensen" som vi var ute efter
Nu har jag äntligen rotat igenom tidningsurklipp, oändliga matnoteringar och "kom-ihåg-lappar" jag har till Miss Meister's mat och hittat min (självklara
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Börja med att riva blomkålshuvudet och löken, stek detta sedan i rikligt med smör. Så gott och enkelt. Dags att damma av ett gammalt recept som jag gjorde i början utav min kostomläggning, nämligen risotto med räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.