Det är fantatstiskt väder, människorna kommer ut från sina "krypin", och grillarna tas fram. Jag och familjen har hyrt en liten stuga till helgen och vi kommer garanterat att grilla på lördagen
Gör små fickor mellan bröstfilé och skinn och stoppa invitlökssmör där. Stötta försiktigtdin rub jämt över hela kycklingen, montera sedan kycklingen över ölburken och ställ inigrillen
Det går att grilla året runt. Kycklingen är fortfarande rubbad, fortfarande uppträdd på halvfull ölburk och definitivt fortfarande grillad efter konstens alla regler
Men jag vill uppmuntra till att även fortsätta grillaBeercanchicken. På den senaste grillträffen med Kronfågel fickvi höra att årets hetast grilltrend, årets grillsnackis, kommer bli Spatchcock chicken
Drick upp en halv burk öl och ställ sedan broilern att stå på burken på en ugnsfast form. Inspirerad av Gastronaut adventures tillredde jag sedan en beercanchicken
Ta försiktigt av kycklingen från grillen när den är klar och lägg den i en ugnsform och låt vila. Putsa bort eventuellt överflödigt fett från kycklinghalsen och i bukhålan
Självklart behöver niinte göra båda delarna, utan ska niugnssteka en kyckling så testa att rimma den en dag innan och nästa gång nigrillar så testa att laga beercanchicken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.