Använd gärna med halvfrusna bär så smoothien blir riktigt kall, alternativ mixa med några isbitar. Vi kan alltid behöva något som piggar upp när sommaren känns avlägsen
Mixa – häll upp i glas – servera med fint sugrör. 2 dl mango. Relaterat 2 dl mango. En gul smoothie passar väl fint så här i påsktider, eller vad säger ni
Du kan givetvis välja att smaksättamed något annat om du föredrar det. Glasyren gjorde jag av Philadelphia färskost som jag blandade med Sukrin melis - florsocker i form av ett sötningsmedel som är gjort av Erythritol, en sockeralkohol som är naturlig och som inte skadar tänderna
Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Rör om då och då. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Glassen blir jättegod (om man gillar godissmaken) och får en lagom mjuk konsistens. Det är ju inte allt godis som lämpar sig att smälta ner i gräddmjölk och göra glass på
Smakaavmed salt och peppar. Servera gratängen med potatis, gärna stekt eller ugnsrostad. Nu börjar semestrarna ta slut för många och allt återgår till det vanliga igen
Konsistensen blir inte lika len och krämig som traditionell glass utan är lite isigare som sorbet, vilket dock passar underbart gott med den fräscha syrliga smaken från rabarber eller lemon curd
RAW FOODBOLLAR MEDSMAKAV CITRON OCH LAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var medoch sen är ju citron och lakrits partners in crime liksom
Mumsig, naturligt söt och krämig smoothie som kan avnjutas som dessert eller mellanmål. Jag gillar att tillsätta antingen kokosmjölk eller cashewnötter till smoothies så att de blir krämiga, gräddiga och fylliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.