Varma Mackor i 3 smaker. 22 oktober 2016 @ 11. 32. Häromdagen gjorde jag Varma Mackor Jalapeño Cheese/Skinka/Tomat som blev suveränt goda, jag kunde inte släppa tankarna på dessa mackor så jag blev tvungen att göra lite fler och denna gång med lite olika smaker
Vårrullar går ju att göra på alla möjliga vis - fritera, steka eller bara rulla ihop. Den sistnämnda varianten är färska vietnamesiska vårrullar som ni hittar recept på HÄR
Ugn. 175º. Krossa digestivkex, blanda med socker och smält smör. Tryck ut smulorna på botten i en smord form med avtagbar kant ca 22 cm i diameter, sätt i ugn
Ångade spring rolls ”sous vide” är resultatet av en särskilt tursam kväll. Utöver med två olika sorters kött, fylls våra spring rolls med krispig strimlad kålrot och grönkål
4 scallions or spring onions, thinly sliced. fennel seeds1 bunch cilantro1 bunch dill3 small bunches tarragon4 scallions or spring onions, thinly sliced2 small preserved lemons, skin and flesh chopped4 garlic cloves, coarsely chopped1/4 cup extra-virgin olive oil, plus more for serving2 tsp
Jag är dock så himla imponerad av min kropp, när jag blev förkyld för några år sedan blev jag sängliggandes i veckor och idag är jag redan ute och kan springa en lugn löprunda
This year’s Easter dinner was lamb marinated in red wine and orange, which was served with marinated spring vegetables, baked potatoes, a roasted bean dip and a chévre creme sauce
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.