Filo Spring Rolls and Orange Sauce
Hovkonditorn
Hovkonditorn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Halloumi
  • large head of cauliflower, broken into florets
  • cloves of garlic, finely chopped
  • onion, finely chopped
  • carrots, grated
  • tsp paprika
  • tsp cumin powder
  • g halloumi, grated
  • tsp Dijon mustard
  • tsp sugar
  • ml rapeseed oil
  • stor huvud blomkål, brutna i buketter
  • klyftor vitlök, finhackad
  • lök, finhackad
  • vitkål, fint strimlad
  • morötter, riven
  • tsk paprikapulver
  • tsk spiskummin pulver
  • g halloumi, riven
  • ark filodeg
  • skal
  • och saft av 2 apelsiner
  • tsk dijonsenap
  • tsk socker
  • ml rapsolja
  • 180 C. Blanda blomkålsbuketter med vitlök, citronskal och saft, en god
  • nypa havssalt, svartpeppar och olivolja. Placera på en bakplåt och rosta i
  • ugnen i ca 25 minuter, vänd regelbundet tills blomkålen är lätt gyllene och
  • mjuk.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.