Det började så bra med underbart vårväder, strålande sol, påskbord och allmänt påskmys. Innan jag tar itu med att fotografera något jag har goda förhoppningar om och som ändrat sin utformning x antal gånger i mitt huvud inför denna fotosession ska jag få ner receptet på den andra tårtan jag bakade till Hellmanns Easter
♥ Orangeand Chocolate Meltaways ♥Yield. Gillar man inte apelsin kan den bytas ut mot andra smaker. 480 g chocolate ( milk or dark) melted130 g coconut oil melted1-2 tsp orange extract or 3-4 dropps oilCombine the melted chocolate with coconut oil and extract. Let set för at leasr 2-3 hours in the refrigerator and cut in pieces. 1-2 tsp orange
Roll pears around in the honey andorange juice to coat, then place cut side up in the pan. Meanwhile, peel the pears, cut in half lengthwise and remove core with a melon baller
Jag älskar att äta bröd och bröden som jag gillar mycket är ju en soft, springy och fluffy bröd. Här i Sverige finns många olika bröd men de är helt annorlunda med bröden som jag brukar äta där i mitt hemland
Lägg det sedan på en kökshandduk och varva de olika strimlorna i mitten av pappret. springrolls,. strö över fröna och klicka ut jordnötssmör (Om du blandar ut smöret med lite vatten går det att pensla på det också)
Inte direkt kanske, ibland vill man bara hem och bryta ihop framför en serie i soffan. Ångade springrolls ”sous vide” är resultatet av en särskilt tursam kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.