1/4 cup
extra-virgin olive oil, plus more for serving
2 tsp.
kosher salt, plus more
1 (6–7-lb.)
bone-in leg of lamb
4 lb.
baby Yukon Gold potatoes
2 lemons,
cut into wedges
Flaky sea salt
2 Tbsp.
coriander seeds2 Tbsp. fennel seeds1 bunch cilantro1 bunch dill3 small bunches tarragon4 scallions or spring onions, thinly sliced2 small preserved lemons, skin and flesh chopped4 garlic cloves, coarsely chopped1/4 cup extra-virgin olive oil, plus more for serving2 tsp. kosher salt, plus more1 (6–7-lb.) bone-in leg of lamb4 lb. baby Yukon Gold potatoes2 lemons, cut into wedgesFlaky sea salt
This year’s Easter dinner was lambmarinatedin red wine and orange, which was served with marinatedspring vegetables, baked potatoes, a roasted bean dip and a chévre creme sauce
Jo då, det finnsminsann de som redan tjuvstartat med sillinläggningarna. Håkan tillhör gruppen av tjuvstartare, redan i förra veckan blev det inlagd stekt sill som snabbt följdes av hans favoritinläggning
Kom nyligen hem från min brors bröllop i Grekland. I dag är det sveriges nationaldag och till festmåltiden tycker jag att Pulled lamb ska stå som huvudrätt
Skriv en etikett med instruktioner och häng/sätt på burken. 2 dl farinsocker packas sedan ovanpå strösockret. Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter. 2 dl farinsocker
Det är alltså cookies in a jar - eller rättare sagt kaksmet i en burk där mottagaren endast ska tillsätta blöta ingredienser, blanda ihop och grädda i ugnen
Den turkiska maten kommer på en andraplats, tätt följd av det indiska köket. De få gånger jag går ut på restaurang så väljer jag ofta indiskt, den maten får mig alltid att må gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.