Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater
Till biffarna serverar vi ugnsrostade rotsaker och en kall sås med smak av basilika och vitlök. Om vi får vi säga det själv så tycker vi att det går ganska bra med vårt senaste projekt "mer färs i köket"
Lägg upp och toppa med jordnötter och koriander. Knåda kraftigt i 5 minuter, klä in med plastfolie och låt vila i 30 minuter. Koka wontons i vatten i 4 minuter
Ingredienser 4 kycklingfiléer1 pkt bacon eller lufttorkad skinka1 gul lök1 vitlöksklyftasmör eller olja 2 dl risottoris 4 dl höns- eller grönsaksbuljong 1 lime 1 kruka färsk basilika 1-2 dl nyriven parmesansalt & pepparGör risotton såhär 1. Strimla basilikan 8. Vänd ner basilika, limesaft och ost 9. Servera med ost, basilika & limeskal 10. Krydda med flingsalt och pepparFixa kycklingen1. Linda kycklingfiléerna med bacon eller skinkan2. Krydda lite med svartpeppar och salt3
1 dl basilika, gräslök och persilja. 1 dl basilika. Måste göra ett bättre inlägg och denna såsen som receptet kommer från min favorit kokobok - Under Valnötsträdet
wontonsoppa. Ännu en sån där sysselsättning som blir smått meditativ. Man kan ju ofta köpa färdiga wontons i en asiatiska butiker, brukar ligga i frysen, och de jag har provat har varit utmärka
Wontonsoppa av något slag är min andra Kinesiska favoriträtt. lyckas aldrig med det. Det finns såklart en mängd olika sätt man kan vika sina wontons på
Wontonsoppa av något slag är min andra Kinesiska favoriträtt. lyckas aldrig med det. Det finns såklart en mängd olika sätt man kan vika sina wontons också
Håkan kom hem till mig i lördagskväll med en himla massa matvaror (jag hade gjort en inköpslista). Här ska det göras dumplings med tre olika fyllningar och på tre olika sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.