Glutenfria och mjölkfria bovete- och havrescones medchiafrön. Tänkte dela med mig av receptet på goda glutenfria och mjölkfria bovetescones som jag bakade till frukost i helgen
Blanda smält smör med florsocker och farinsocker. Ha till sist ner jordnötssmöretoch blanda helt. Här kommer ett tips på fina och goda bitar att bjuda till fikat
Det går snabbt och är inte bara nyttigare och billiagre att baka själv, man vet vad brödet innehåller och dessutom är det så mycket godare med hembakat bröd
Den här soppan blir extra krämig av att jag mixar den med silkestofu ochjordnötssmör. Tar du bort fisksåsen och byter honungen mot agavesirap är den till ochmed vegansk
Lägg pannkakorna på en tallrik och toppa med äpple, pistagenötter ochjordnötssmör. Och eftersom kanel och kardemumma är bästa vänner med äpple, så fick de också hänga på
Här kommer den utlovade Rabarber- och hallonsylten medchiafrön. Eftersom rabarber inte är så lätta att råröra och det är högsäsong för rabarber, valde jag att göra en rabarbersylt med vanilj och hallon i och kokade då samman rabarber och hallon till en konsistens som påminde om den hos rårörda bär
Kiwi och valfria bär att toppa med – jag hade havtorn och röda vinbär. När du fått en fast och krämig chiapudding har du i jordnötssmör, kokosmjölk och citron och blandar om
Dagens frukost åts därför hemma i köket och förutom de vanliga ingredienserna som kokt ägg, banan och kvarg åt jag den med en skiva knäckebröd, jordnötssmöroch linfrön
Man kan experimentera vilt med olika blandningar om man vill. Värm snör, jordnötssmöroch chilipulver. Det hör receptet är taget från min vegetariska kokbok och blev en succé när jag och J besökte E
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.