Baka bakpotatis i ugnen, dela dom sedan på mitten och gröp ur dom, blanda potatis med creme bonjoure, salt , peppar, lägg fyllningen i skalen, strö över riven ost och gratinera i ugnen 200 grader i ca 15 min
Låt svalna och blanda sedan med övriga ingredienser. Egentligen så har jag ganska många "godaste röran", men jag älskar ju röror och det är lite svårt att bestämma vilken som är bäst ju
Jag tänkte på det här medbakpotatis, eller säger ni bakad potatis. Det är ju en billig liten knöl som är så vansinnigt enkel att variera med tillbehör och röror
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
dessa ska naturligtvis avnjutas med knäckebröd med god ost med eller utan snaps o pilsner. Hej å hå här kommer lite supergoa recept på röror, och en tomat o basilikasill
Tidigare i våras var jag på en tjejmiddag och fick smaka på en sån vansinnigt god röra med soltorkade tomater som har blivit en riktig favorit här hemma
Idag åt vi entrecôte (min helg) och ugnsgrönsaker. Till det gjorde jag en god röra av 2 dl avrunnen naturell yoghurt, 2 ,5 dl ajvar relish, 2 msk majonnäs, salt och peppar
bakpotatis,. Smaka av med salt. Smaka av med pressad citron, salt och finskuren dill. laga med kock,. 4 bakpotatisar. 4 bakpotatisar 2 äggulor 1 tsk dijonsenap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.