Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Inkokta äpplen med Vanilj, Kanel, Kardemumma & Stjärnanis
Den här gången blev jag sugen på äpplen och smaksatte en sockerkaka medkardemumma, kanel och en liten hint ingefära innan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
Jag har varit hemma i Edsbyn för första gången sedan i somras och när man har möjlighet att åka hem ungefär en gång i halvåret så finns det väldigt mycket man vill hinna med att göra och väldigt många att hinna träffa, då måste jag faktiskt prioritera det framför att sitta här
Ugnsbakad gröt är en av mina frukostfavoriter, det var länge sedan jag gjorde det sist, men idag gjorde jag en variant med äpple, kanel och kardemumma till frukost
Saften blandas med vatten, en del vatten och en del saft. 0,5 liter vatten0,5 st citron, saften,1 st kanelstång2 dl strösocker. Saft, marmelad & sylt 1 kg Svenska äpplen
Blanda med mascarpone. Hetta upp smör i en stekpanna och stek äppelskivorna tillsammans medkanel och råsocker i 5-8 minuter beroende på hur mjuka du vill ha dem. 2 röda äpplen 25g smör 1,5 msk råsocker 1 msk kanel 250g mascarpone 1 st vaniljstång
Toppa med valfria bär/frukt eller ät som den är. Kanel. 1. Riv äpple, vispa i ägg och rest. Ingredienser. 2. Använd antingen en mugg eller skål som tål mikro
Mumsig rawfood chia pudding med äpple och kanel, perfekta mellanmålet som León älskade. Häll i mandelmjölken i en kanna eller bunke, häll över chiafröna och vispa runt med en visp tills det börjar tjockna
Ringla sirap, gärna lönnsirap, över och servera med en kula vaniljglass. (Du behöver inte skala äpplet) Strö på socker och kanel i den mängd du vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.