Blanda ingrediensernatill kakan väl. Värm ingrediensernatill ganachen tills chokladen smält. Häll i en smörad form ca 14 cm. Bakaimikrovågsugneni 5-8 minuter
Ja här har det bakats sockerkaka, både igår och idag. Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Tips. Det räcker att värma på kastrullen tills ungefär hälften av smöret smält. Sedan smälter resten av redan befintlig värme och så slipper smöret blionödigt varmt
Hemlagat knäckebröd är ju så himla gott. Tyvärr är det intelika kul att kavla. och hemlagat knäcke måste kavlas och kavlas och kavlas och kavlas litetill
Förutom att den här kakan är god är den dessutom väldigt enkel att baka. Ni som läst minatidigareinlägg vet vid det här laget att jag inte tycker om sockerkakor, men det finns dock vissa undantag
I Söndags åt vibakadepotatisartillmiddag och även om varm nybakadpotatis med vitlöksmör är det bästa som finns så är det även gott att ha något lite mer matigttill
Att bakai långpanna är väldigtsmidigt. Det blir mycket och det blir ofta saftigt. De här hallonrutorna hittade jag hos Hembakat och de var verkligen hur goda som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.