Lägg upp den bakade marängen på ett serveringsfat och bred sedan på lemon curd. Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent
Lägg upp den bakade marängen på ett serveringsfat och bred sedan på lemon curd. Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent
Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Det ska jag prova nångång, men då måste jag "baka" några nya flarn för de jag gjorde i helgen är slut för länge se'n
Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Men nu gör jag en ny variant, den görs i långpanna och man slipper därmed hålla på med doppandet i choklad och kladdet runt det (även om det är roligt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.