Fylld kycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Om du, precis som jag, gillar vitlök, basilika och soltorkad tomat så måste du testa detta
Lägg över svampen i stekpannan med kycklingen och häll ner resten av osten och matlagningsgrädden. Krydda med paprikapulver, chili och citronpeppar och låt sjuda tills riset är färdigt
Långskurna skivor av kycklingfiléermed citronsåscréme serverat med pommes frites och toppat med räkor snabbkokta i vin, chili och vitlök garnerat med citrontimjan
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Krämig kycklingfilé i ugn. Kyckling är väl bara så gott och svårt att misslyckas med. Tillsätt sedan Tomatpure, pressad vitlök, kalvfond, svart vinbärsgele och soja
Gnid in filéerna med grillkrydda. 2 kg kycklingfilé. 2 hackade vitlöksklyftor. Sätt ugnen på 175 grader. Sätt i en stektermometer i tjockaste delen på filén
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Dela kycklingfilén i lagom stora bitar. Servera med ris och sallad. Koka upp grädde, fond, créme fraiche, balsamvinäger och pressad vitlök under omörning
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.