Till dagens lunch blev det denna krämiga maträtt. kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. Eftersom jag integillar sås som är gjord på matgrädde så gör jag min med matyoghurt och lite matgrädde
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sistatinadkycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Nu var det ett tag sen jag gjorde något med kycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bliinspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenendirektiblickfånget
Ha ner i en form. 5 portioner9pp/portion500gfläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilénibitar Stek tillfin färg,Skär bacon imindrebitar och stek på hög värme fort. - Läs hela inlägget här 5 portioner. 500g fläskfile. 150g mager riven ost. 5dl milda mat
Häromdagen gjorde jag också något smaskigtnämligenfläskfilé med grönpepparsås. Härligt med lördag men vilketskitvädervi har, ingen julkänsla alls men det är ju ändå rätt mysigt att kura ihopsiginomhus nu, kanske tända en brasa, baka lite gott adventsfika och fundera på vilka julklappar man har kvar att inhandla
Nu är det åter igen måndag morgon och helgen har redan passerat förbii en rasande fart. Vi har varit ute i naturen hela helgenb men även hunnit med ett besök på Gekås där vi förberett oss för vintern med pulkor och snöskyfflar
Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar och lägg dem i en ugnssäker form. Hoppas ni alla fått en god natts sömn och vaknat upp till en lika underbart solig torsdagsmorgon som jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.