Baconinlindade oxfiléspett med klyftpotatis och vitlökskräm
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g oxfilé
  • 1 paket bacon
  • 250 g små plommontomater på kvist
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  •  
  • Marinad
  • 2 msk ketchup
  • 2 tsk soja
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk örtkryddor
  • 1½ dl olivolja
  •  
  • Klyftpotatis
  • 1 kg fast potatis
  • 2 msk olivolja
  • Flingsalt
  •  
  • Vitlökskräm
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 krm salt
  • 2 dl créme fraiche
  • 2 msk mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.