Bönragu bordelaise med ankbröst
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ankbröst
  • 1½ tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  •  
  • Bönragu
  • 1 schalottenlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 liten morot
  • 1 skiva rotselleri
  • 25 g rökt sidfläsk
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl vatten
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 1 hönsbuljongtärning
  • ½ tsk timjan
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk maizena + 2 msk vatten
  • 1 burk stora vita bönor (400 g)
  • 1 krm salt
  • ½ krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.