Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Fotograf. Eva Hildén Smith. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Baka onsdag - skär torsdag. Den här kakan har jag haft i min receptgömma sedan 80-talet, och det är väl egentligen ingen påskkaka, men namnet gör att den är lite passande i påsktid
Värm ugnen till 175º. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på strö bröd. Första lagret. Blanda mjöl, smör och pekannötter (spara lite nötter till garnering)
Själva kolasmeten är faktiskt bara gjord på dadlar och det är helt otroligt att den kan få den där kolakonsistensen och smaken utan en gnutta socker, nästan bättre än originalet och farligt god
Sallad är ungefär som soppa, vi äter det när barnen inte är hemma. Det här receptet har jag delat tidigare men eftersom det är det ultimata och mest utvecklade jag har i mina gömmor så får ni det igen
Vi är många som har som mål att må bättre, kanske gå ner i vikt, bli mer energisk. Denna presenteras i boken Ät bättre och lev längre med sirtmat av Aidan Goggins och Glen Matten
Kallrökt laxpasta4 port1 st rödlök, finhackad1,5 dl matlagningsvin/torrt vittvin3 dl grädde1 fiskbuljongtärning500 g kallrökt eller varmrökt laxfilé2 dl hackad dill400 gr pasta1 citronolivoljasalt och pepparFräs rödlöken i oljan på medelvärme utan att det tar färg ca 5 min
Ett bättre alternativ. 18 Mars 2016 /. 20. 32 /. Mat & Bak - Recept,. livet. /. Lchfbröd,. kesobröd. Permalink /. 1. Jag är jätte svag när det kommer till bröd
Italiensk kycklingpasta 4 port2 paket färsk tagliatelle eller 500 g torkad tagliatelle2 kycklingfiléer2 tsk smör eller olja3 dl matlagningsgrädde10-15 soltorkade tomater, antingen i olja - väl avrunna eller torkade som är uppmjukade i kokande vatten1 vitlöksklyftasalt och pepparev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.