Baka onsdag - skär torsdag. 100 mörk choklad. 100 g smör. Till glasyren blandas allt utom smöret i en kastrull, koka till det tjocknar, det tar ca 10-15 minuter
INGREDIENTS 200 g mjuka gräddkolor, jag använde Mullsjö gräddkolor 4 msk vispgrädde 180 g mjölkchoklad 100 g äggvita (3 st) 15 g vaniljsocker (1 msk) 3 g salt (0,5 tsk) 250 g strösocker (2,5 dl) 130 g glykossirap 110 g vatten (1,1 dl) 400 g mjölkchoklad
Jättegod mars kladdkaka. Börja med att breda på ut hälften av kladdkakssmeten i den, och klicka ut kolakrämen i smeten och dela marsen i mindre bitar och tryck ner och lägg sedan sista kladdkakesmeten
Sallad är ungefär som soppa, vi äter det när barnen inte är hemma. Det här receptet har jag delat tidigare men eftersom det är det ultimata och mest utvecklade jag har i mina gömmor så får ni det igen
Jättegod mars kladdkaka. Börja med att breda på ut hälften av kladdkakssmeten i den, och klicka ut kolakrämen i smeten och dela marsen i mindre bitar och tryck ner och lägg sedan sista kladdkakesmeten
Häll grädden på Mars som är delad i bitar och låt stå en liten stund, rör tills allt är smält. Klicka ut hälften av smeten i formarna, lägg i några Marsbitar, klicka över resten av smeten i alla formar
Efter det har jag tänkt länge att jag ska prova att fritera Mars. Min man älskar Mars och i USA verkar det vara poppigt att fritera allt möjligt godis och liknande
Mango Curry, ätbar (5/10). Texas Honey, väldigt rökig och stark (3/10). Sweet Chili, riktigt god (8/10). Mango, nitlot (0/10). Teriyaki, söt mild och godast (9/10). Alla spetten var perfekt tillagade, värmde dom i ugnen ca 10 minuter för att få dom varma igen. mango & curry, tasted curry and was okey (5/10). Texas honey, very smokey and to strong (3/10). Sweet Chili, sweet and mild spices (8/10). Mango, yuck (0/10). (9/10). Not even after heating them up for 10 minutes in the oven. FacebookPinterestGoogleSkriv utE-postTwitterGoogle+Helen Holmberg ca 10 minuter för att få dom varma igen
Italiensk kycklingpasta 4 port2 paket färsk tagliatelle eller 500 g torkad tagliatelle2 kycklingfiléer2 tsk smör eller olja3 dl matlagningsgrädde10-15 soltorkade tomater, antingen i olja - väl avrunna eller torkade som är uppmjukade i kokande vatten1 vitlöksklyftasalt och pepparev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.