Själva kolasmeten är faktiskt bara gjord på dadlar och det är helt otroligt att den kan få den där kolakonsistensen och smaken utan en gnutta socker, nästan bättreänoriginalet och farligt god
Bred ut fyllningen över degen och rulla sedan ihoptillen rulle, på längden. I våras, på fettisdagen, gjorde jag till exempel det jag kallade "enlitebättre semla" - vegansk, glutenfri, mjölkfri
Alltså enbotten som smakar som härliga kolakakor och enkrämigkladdkakefyllning, tillsammans med grädde och bär så blir det enriktighit… eller snarare en homerun
Ta upp degen på mjölad arbetsbänk och forma till två runda bröd. Detta brödet åt vi när Josse fyllde år i nov och jag lovade att jag skulle ge er receptet men har helt glömt bort det
Flera öppnade burkar med jordnötssmör fanns imin mormors skafferi som hon intevisste vad hon skulle användatill och det kryllar av svenskaäpplen just nu
Vi ska äventitta på Sockerfilmen och Supersize me, känns som det kan vara bra helt enkelt. Det blev till och med gott om tid över för lite kortspel iväntanstider
MSM minskar trycket icellen och fungerar som en cellmjukgörare som gör cellmembran mer genomträngliga, vilket gör att cellerna bättre tar upp näring och syre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.