En bra Puifai måste vara mjukt som bomull och att ha splittrande yta som blommor. Jag kom ihåg när jag gjorde dessa kakor för första gången blev helt katastrof, misslyckligt
Häll krämen över den varma kakan strö över kokos. Häll smeten i en smord och bröad form. Gör så här(Jag använde enliten fyrkantig form men om du gångar receptet med 3 så räcker det till en långpanna) 2 st ägg 2 dl socker2 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 dl vatten Vispa ägg och socker. Grädda kakan 20 min i 175 grader. Smörkräm100 g smör1 dl socker1 st äggula2 tsk vaniljsocker kokosBlanda alla ingredienserna i en kastrull och koka upp medan du rör. 1 dl vatten
Enenda smet, ändå blir resultatet enkaka med två lager. Min variant har en mild smak av apelsinchoklad som för tankarna till det klassiska godiset romerska bågar
Den store (Hernan) ville ha enmjukkaka med Dulce de Leche utblandat i smeten, medan den lille (Marco) ville ha en Dulce de Leche tårta med, hans andra favorit, choklad
Blanda alla torra ingredienser och sikta i. Prova med sticka så kakan är klar. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj och bra en form a 1. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i ca 35-40 minuter
EnlitenKaka till kaffet Som det stora Kakmonster jag alltid varit, ser jag det nu som en utmaning att komma på något gott till kaffet som ävenen låg-kolhydratare kan njuta av
Tag ut kakan från ugnen och bred på glasyren. Rör ned smöret och grädden (eller mjölken). Ställ in kakan i ugnenigen och låt den stå tills ytan ser lite torrare ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.