Avspända grillmiddagen
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 burk vita bönor
  • 1 krossad vitlöksklyfta
  • 1-2 tsk finhackad röd chili
  • 4 msk olivpasta
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk pressad saft av citron
  • 2 msk creme fraiche
  • 4 personer
  • 800 g entrecôte i bit
  • 2 msk olja till pensling
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk crème fraiche
  • 2 msk färsk riven pepparrot
  • 3 krm salt
  • 1 ask cocktailtomater
  • 4 salladslökar eller
  • 1 färsk knipplök
  • 1 msk rapsolja
  • 4 portioner
  • 1 liter jordgubbar
  • 3-4 cl ljus rom
  • 2012 Leth Grüner Veltliner, Österike, nr
  • 4200, 79 kr
  • 2012 Mulderbosch Rosé, Sydafrika, nr
  • 6077, 79 kr
  • 2010 I Filari, Italien, nr
  • 2394, 69 kr
  • 2011 Penfolds Koonunga Hill Shiraz Cabernet, Australien, nr
  • 6253, 89 kr
  • 1912, 49 kr

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.