“fiberHusk” från Lindroos eller “Psyllim” från Finax (finmalt pulver, ej hela frön). Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag tillNilla'sKitchen
Nu är det dax igen, städade kylen och kikadeini frysen som hastigast… hihi. Kryddor och ingrediensertilldiv maträtter kommer inte att inköpas förrän kylen har blivit något så när rensad från alla minatidigarekryddinköp
Kram tillfinastedig som just läst klart mitt ego inlägg. Detfinns många tankar som tar för stor plats innanför pann benet och då behöver jag fundera och sortera
Fräs färsen smuligi smör i en stekpanna. Skala och hacka löken och låt fräsa med ett par minuter. Skivachampinjonerna och låt fräsa med tills vätskan kokat in
Goda formbullar fyllda med vaniljkräm. Vispa ägg och mjölk och rör sen ut jästen iblandningen. Tillsätt socker, salt, svalnat margarin och vaniljsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.