4 1/2 färsk ananas 2 dl blandade nötter (t ex cashewnötter, sötmandel och hasselnötter) 2 msk flytande honung Vit chokladmousse 100 g vit choklad 2 dl vispgrädde finrivet skal av 1/2 lime Lägg till i inköpslistan
Servera med den varma kokossåsen och kanske även ett par halverade grillade limefrukter. Pensla spetten med lite smält smör och grilla dem tills ananasen får riktigt fin färg och är genomvarm
Den här rätten är inspirerad av en upplevelse jag hade på förra årets Grill & BBQ SM där en av sponsorerna bjöd just på en grilladananasmed en choklad och chiliglaze
) och bjuder idag på grilladananasmed hemmagjord kokosglass, en efterrätt som jag ätit på restaurang och som var riktigt god, ananasoch kokos passar som hand i handske
Koka upp frön och skal med grädd och mjölk och låt det svalna. Jag fick en glassmaskin i julklapp och efter det har det blivit mycket glass i efterrätt
Blanda sedan ihop teblandningen och krydda ananasen rikligt. Blanda ihop mascarpone tillsammans med cest från citron och både saft och cext från apelsinen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.