Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Tillsätt senap, fond och 2 msk whisky, resten av grädden, peppar, farinsocker och soja. Smaka av och häll eventuellt i mer whisky efter smak, drygt 1 msk
Ta även fram resten avdet som ska i grytan. Skroven kokar du buljong av. Var du halvkass på att stycka kycklingen lär det finnas nog kött kvar för en soppa till två personer
När köttet är färdigt drar du isär det med två gafflar - därav namnet Pulled Pork. Vi hade gäster i helgen och då provade jag för första gången att göra Pulle pork och det kommer jag att göra många gånger framöver
) bar detav mot Ruus Bakstuga som ligger en liten bit norr om Alingsås. Där knådade, kavlade, naggade, eldade och gräddade vi tills vi var svarta av sot och mätta av bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.