Tyvärr kommer det inte att bli jättemånga helt nya veganska julrecept den här julen, då jag har fullt upp med att planera införyoutubelanseringenijanuari, men jag har en massa bra gamla recept som inte fått sig egna inlägg utan bara publiceratsisamlingartidigare
Men med denna auberginesill, som jag gjorde förra julen, behöver jag inte känna mig ensam. Även om jag äter fisk så äter jag aldrigsill, för jag tycker inte om det
Visst kan det ibland kännas ganska ensamt vid bordet när alla vuxna börjar med tre omgångar sill och skålar inmidsommar - och där sitter man kvar och är ju interiktigt som barnen som hoppar på det varma redan innan utan har på senare år seglat in på någon vuxenskala och snällt sitter och äter färskpotatis, gräddfilssås och rödlök
Vi gör auberginesill och rör ner i en hovmästarsås. *** I annonssamarbete med Anamma ***. Det här året har gått väldigt fort, nu är det bara några få veckor kvar till jul och till nyår och några veckors väldigt välförtjänt semester
Den här buffén har upptagit en läskigt stor del av minledigatid dom senaste veckorna. Jag har funderat, planerat, handlat, fixat, lagat mat, skrivit och fotat iåtskilligatimmar
Efter den positiva smakupplevelsen så har jag letat upp recept på massor på andra auberginesillar. Idagblir det recept på härlig sommarmat i form av denna goda aubergine"sill" ikrämig senapssås
morotslax, ägg och auberginesill. Den här kalasgoda, krämiga frestelsen med purjolök, dill och tångkaviar passar perfekt att servera på påskbordet tillsammans med andra godsaker som t
Den allra snabbaste auberginesillen. Om det finns en text du ska läsa om fredagens terrordåd så är det Emily Dahls blogginlägg om Stockholm som en akvarellmålning
Fler förslag på smarrigaauberginesillarhittar du under etiketten falsk fisk. Den här aubergine"sillen", men dill och vitlök, kanske kan passa bra nu tillmidsommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.