På tal om julgodis kör jag nu en slutspurt på det och här kommer recept på 3sorters smarrigt julgodis som också är jätteenkla att göra. 3 msk vispgrädde. 3 msk strösocker. 3 dl vårgårdaris. Koka upp allt utom vårgårdaris och koka till kolakonsistens i ca 3 min. 3 msk vispgrädde. 3 msk strösocker. 3 dl vårgårdaris
3. Här kan du följa 175 grader på Instagram. Visst, tiden mellan hägg och syrén var kort i år. Men tiden mellan syrén och midsommarblomster – vad hände med den
3,5 dl vetemjöl. 3/4 dl kakao. 3 dl strösocker (knappt). 3 dl vispgrädde. Jag kokade kolan till 130 grader och det var precis lagom. Blanda alla ingredienserna förutom polkagrisarna i en större kastrull och låt koka till en tjockare smet, jag kokade till 130 grader eller strax under. Relaterat 3,5 dl vetemjöl. 3/4 dl kakao. 3 dl strösocker (knappt)
Degen11dl vetemjöl500g smör eller margarin5tsk bakpulver3msk vaniljsocker4dl. 3msk vaniljsocker. Att göra en stor deg och sen dela upp den och smaksätta är både lätt och sparar tid
Jag har gjort fyra sorters julgodis. 3. Mozartkulor ca 30 st (från boken Julgodis ur serien "Livets goda"). Skär nougaten i 30 lika stora bitar. Dela under tiden mandelmassan i 30 lika stora bitar som du plattar ut tunt. 3. Klä under tiden en form 30x20 cm med ugnsfolie och bred ut den smälta chokladen i formen. 3. ca 30 st (från boken Julgodis ur serien "Livets goda")
Imorgon firar P4 Kalmar 35 år och då är det småkaksfest i Martin (Halv 8 hos mig/Kallskänken/Receptfritt) Nilssons trädgård mellan klockan 10-13. Jag hoppas på att få mumsa i mig mååånga (kanske rent av 35 stycken. 3 äpplen, skalade, urkärnade och skurna i skivor. 35 år och. 3 äpplen, skalade, urkärnade och skurna i skivor
Vad man än tänker ha på sitt julbord, klassiskt julbord, kalkonjulbord eller något helt annat så tycker jag ändå den gravade laxen är given på julbordet
Här hittar du mitt julinlägg från förra helgen med 7 sorters glutenfria kakor. 30 g kokosflingor. 30 g hackade cashewnötter. 3 msk kakao. 3 dl frysta bär. 3 dl kokta kikärtor. Känner nån igen de här bollarna, så är det ett av de 30 recept jag skapade till Anna Halléns bok LCHF för familjen, då i form av LCHF Bounty. 3 msk torkade bär. 30 g kokosflingor. 30 g hackade cashewnötter. 3 msk kakao. 3 dl frysta bär. 3 dl kokta kikärtor
✓ Dra ner på matlagningen rejält – 3 smårätter duger väl utmärkt. Kör i ugnen med olivolja och flingsalt i 20-30 minuter på 200 grader, eller tills de får färg. 13 vegorestaurangbesök att ge (eller få) i julklapp. 3 smårätter duger väl utmärkt. 20-30 minuter p. 13 v
3 krm liquid smoke. Fyllning 3. Fyllning 3, avokadoröra. 3 krm liquid smoke. Fyllning 3. För 2 år sen hade jag aldrig trott att jag 1) skulle ha en youtubekanal och 2) skulle laga vegansk smörgåstårta på denna
3 msk finriven pepparrot (från tub). 3 msk olivolja. 3 msk finriven pepparrot (från tub). 3 msk olivolja. Såhär i mellandagarna är det dags att fundera på hur mycket mer man kan äta innan man spricker
Ingredienser till ca 35st saffransbullar. (På bilden är det dubbla satser)50g Jäst100g Smör, osaltat5dl Standardmjölk, 3%250g Mager Kesella kvarg1,5g Saffran1,5dl Socker0,5tsk Saltca 17dl Vetemjöl1st, Ekologiskt äggRussinPärlsockerSåhär kan man göra. Smula jästen i en degbunke, smält smöret i en kastrull, tillsätt mjölken och värm fingervarmt, 37g. 3. (Kransar 175g ca 30-40min beroende på storleken på kransen)Tips. 30-40min beroende på storleken
· Punsch efter smak (jag använde ungefär 3 matskedar). Ställ in i kylskåpet minst 30 minuter, gärna längre. Kyl dem minst 30 minuter, men gärna längre. Ställ in i kylskåpet minst 30 minuter, gärna längre. Kyl dem minst 30 minuter, men gärna längre. Ställ in i kylskåpet minst 30 minuter, gärna längre. Kyl dem minst 30 minuter, men gärna längre. Pistagebollar med rosenvatten (ca 30-40 bollar). Tillsätt kaksmulor, cirka 3/4 av pistagenötterna (det är inte så noga med exakta mängder här) och blanda till en jämn och kladdig deg. Ställ in degen i kylen minst 30 minuter, gärna längre. Ställ in i kyl minst 30 minuter, gärna längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.