Vegojul: 3 sorters vegansill
Vegokäk
Vegokäk
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 små sill
  • 2 st aubergine
  • Ättikslag
  • 3 dl vatten
  • 2 dl socker
  • 1 dl ättiksprit 12%
  • 10 kryddpepparkorn 10 svartpepparkorn 4 lagerblad 0,5 tsk salt
  • 2 dl havrebaserad crème fraîche
  • 1 dl havrebaserad grädde
  • 1/3 av auberginebitarna
  • 1,5 dl krämig såsbas (eller gräddfil)
  • 2 msk tångrom
  • 0,25 rödlök 0,5 kruka gräslök
  • 0,5 kruka dill
  • 0,5 citron, saft och zest
  • Salt, gärna ört
  • 1/3 av auberginebitarna
  • 1,5 dl krämig såsbas (eller motsvarande mängd crème fraîche)
  • 0,25 litet grönt Granny Smith äpple
  • 0,5 g saffran
  • 0,25 citron, saft och zest
  • 4 st dill- eller timjankvistar (det är timjan på bilderna, men jag tycker att dill blev godare)
  • Salt, gärna örtsalt
  • 1/3 av auberginebitarna
  • 1 burk gravlaxsås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.