Det är inte säsong för kanin ännu med jag fick tag på en fryst i Söderhallarna. Kanin har ett ljus kött som påminner lite om kyckling i smak och konstistens men smaken är lite sötare och går lite mot det vilda
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Dela chilin på längden, ta bort kärnorna och finhacka fruktköttet. Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin
Ibland gör jag en lite nyttigare variant – ibland går jag loss med vispgrädden. Allt beror på vilket humör jag är på och vad som finns i kyl och skafferi
Här får du recept inte bara på klassiskt äppelmos utan även på äppelmos med mindre socker. Häll äppelmoset på varma, sterila glasburkar eller frys ner det i lagom stora förpackningar
Att göra egen äggfri majonäs är otroligt enkelt och snabbt, du är klar på två minuter. Använd spadet ifrån en burk kikärtor, du kan självklart göra på samma snabba sätt om du vill byta ut spadet mot ett helt ägg
Prinsesstårta påveganskt vis. eftersom en av familjemedlemmarna numera helst äter veganskt ville jag prova att baka en av favorittårtorna - den klassiska prinsesstårtan helt utan ägg eller mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.