Vegansk auberginesill – på fyra sätt!
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 h marinering,
  • 1 st
  • 1,5 dl burkar
  • ½ stor aubergine
  • ½ rödlök
  • 1,25 dl vatten
  • 0,5 dl ättiksprit (12 %)
  • 0,75 dl socker
  • 3 grovt krossade kryddpepparkorn
  • 1 lagerblad 3 kryddnejlikor
  •  
  • Senapssåsen
  • 1 dl rapsolja
  • 3 msk skånsk senap
  • 2 msk socker
  • 2 msk rödvinsvinäger (vitvinsvinäger fungerar också!)
  • 1 dl hackad dill
  • vitpeppar
  • salt
  • ½ stor aubergine
  • ½ rödlök
  • 1,25 dl vatten
  • 0,5 dl ättiksprit (12 %)
  • 0,75 dl socker
  • 3 grovt krossade enbärn
  • 1 lagerblad En näve färsk citrontimjan
  • Skal från 1 ekologisk citron
  • ½ stor aubergine
  • 1/2 dl färska dillkvistar
  • 1,25 dl vatten
  • 0,5 dl ättiksprit (12 %)
  • 0,75 dl socker
  • 1 lagerblad
  • 2 dl vegansk majonnäs eller havrefraiche
  • 3 msk tångcaviar, blandade färger
  • 1-2 msk färskpressad citronjuice
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1/2 dl hackad färsk dill
  • 1 finhackad liten rödlök
  • salt och svartpeppar
  • Olivolja
  • 1 stor aubergine
  • 1 rödlök 1/2 dl färsk dill
  • 2,5 dl vatten
  • 1 dl ättiksprit (12 %)
  • 1,5 dl socker
  • 5 grovt krossade kryddpepparkorn
  • 2 lagerblad 5 kryddnejlikor
  •  
  • Gör så här

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.