Koka upp vatten och lägg i grönsaksbuljongtärningarna. Häll i passerad tomat och kryddorna. lägg i makaronerna, grädden och korven och koka tills makaronerna har mjuknat
Dela på längden i fyra delar och skär sedan i cm-stora bitar. Skölj auberginenoch zucchinin. Jag fann receptet på Viktväktarnas hemsida och ville testa det
ca 2 msk smör 1 st gul lök ca 800-1 000 g goda tomater eller 800-1 000 g krossade tomater 1 dl vatten 1 dl vispgrädde eller 1 dl mjölk 1 krm malen svartpeppar 2 st tärningar grönsaksbuljong 0-1 tsk salt. ca 800-1 000 g goda tomater eller 800-1 000 g krossade tomater. 1 dl vispgrädde eller 1 dl mjölk 0-1 tsk salt
Skär auberginenoch zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. salt och malen svartpeppar. Varva skivorna av zucchini, aubergineoch tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar
Skala och grovhacka lök och vitlök. Servera tomatsoppan med grillade baguetter. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs lök, vitlök, chiliflakes och basilika på medelvärme utan att det tar färg
Halvera auberginernaoch skär rutmönster i varje halva. Aubergine. Skala och riv vitlök. Gnid in vitlök och olja samt salt och peppar efter smak över varje auberginehalva
Igår blev det en aubergineoch okragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära och koriander. Häll därefter på de passerade tomaterna, aubergineköttet, garam masala, gurkmeja, röd chili, de fint stötta korianderfröna samt saltet
Salta auberginenoch stek skivorna och lök i olivolja tills de är mjuka. Fördela på aubergineskivorna. Smaksätt med lite svartpeppar och pressad vitlök och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.