Aubergine och zucchini – perfekta gratängkompisar. Skär aubergine och zucchini i skivor, en halv centimeter ungefär, och fördela dem på en bakpappersklädd plåt
Skölj auberginerna och skär dem i ca ½ cm tjocka skivor på längden. Jag har flera gånger läst receptet på den här gratängen och tyckt att den verkat ganska god men jag har inte kommit mig för att testlaga den förrän nu
1 aubergine. 1 aubergine 2 zucchini 300 g mozarella. Denna bilden gör absolut inte rätten rättvisa. Har haft receptet ett tag men tänkt att detta inte kan smaka så mycket
Stek aubergine skivorna i omgångar tills de fått en gyllenbrun färg, salta & peppra. En favorit gratäng som kan serveras som tillbehör eller ätas som den är
Skär auberginen och zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Det får bli en Grekisk gratäng med pasta, snabbt men väldigt gott. Idag har jag varit och lämnat blod, har varit blodgivare i många år… idag var det 50 gånger som jag har lämnat blod
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.