Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Först ut är botten. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Man tar bara en del av den feta grädden och låter resten vara vatteneller mjölk – vad vet jag. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inteär annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Och så råkade det vara så att pappa inte gillade klenäterna så värst mycket, varpå han döpte dem till klen-äter-inte… Så den oerhört roliga ordvitsen har vi fått höra upprepade gånger i juletid under hela uppväxten
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
Då blir det lite som det blir från dag till dag och jag får gnugga receptknölarna många gånger om i stället för att ha en matsedel så att jag kan handla allt jag behöver på en gång och slippa ett antal turer till matbutiken
Har en teori om att fortsätta med lowcarb kost men att samtidigt ligga på underskott av kalorier. Ja jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att må bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.