En helg när livet är sådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får enatt kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Häromdagen fick jag frågan i en intervju, och jag kom fram till att jag inte kunde säga något särskilt kök, men mitt hjärta klappar nog ändå lite extra för Italiensk mat kom jag fram till Vilket av världens kök tycker ni bäst om
Dock verkar det som att sjömansbiff inte görs så ofta längre, kanske har den fått ge plats för nya grytavarianter och det är ju i så fall synd, tycker vi
Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vi faktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera in middagen tills i morgon när det är "fiskätardag"
Jag dekorerade min med smält choklad, lady fingers-kex, rafaelo-bollar, färska bär, macarons och cloettas senastegodisnyhet som ävenden kom med i smakboxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.