Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Jag ser på fyllningar som en överraskning, man ser vilken tårta man blir bjuden på men vad som döljer sig under ytan, det är jag alltidnyfiken på
Så ända ini hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Alltså den här kokos och jordgubbsstubben tog mig raka spåret tilltårthimlen
Det kan vara liteklurigtatt få tillfrostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Det är så enkelt att det kan tänkas attvialdrig mera kommer att köpa hem varmrökt lax från affären, ja så vidaviinte ska bjuda hem hela Petters följe på varmrökt lax, då måste vi nog först investerai ett helt rökeri
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. För det är så man gör, eller hur, om man inte köper den färdigkokt
Då var det dags igenatt lägga litelingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Perfekt tycker jag att kunna köpa så många skivorjulskinka man vill ha. Som ni sett på Facebook har jag redan ätitmin första vörtbrödssmörgås med julskinkai år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.