Kan man stoppa inskållningenikylen för att den ska svalna fortare. Genom att hälla hett vatten över mjöler och ”cerealier”, gärna grövre typer som fullkornsmjöl och råg/vetekross, så ökar man degens vatteninnehåll och sätter stopp för vissa enzymer ibrödet, vilket påverkar brödets smak, näringsvärde, konsistens och hållbarhet
Vissabrödblir man fast med, man bakar och bakar tills det sitter. Tycker viiallafall. Solråg är ett odramatiskt och lättbakat bröd med mycket smak mot det lite sötare och lyxigare hållet
Placera bröd på bakpappersklädda plåtar, täck över m plast, låt jäsatill dubbel storlek. )Grunddeg bröd - bara attimprovisera samman dina egna favoriter
Ett supergott alternativtill en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… Ilikeit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.