Grahamsrutor med kesella Låt bröden kallna på galler under bakduk. Smula ner jästen i en degbunke och häll över det fingervarma vattnet Hemmets Journal
Mexikanska majstortilla (glutenfria) Dessa bröd görs små och tunna och skall gå att äta i två-tre tuggor. Går att frysa men som allra godast att äta direkt medans dom är ljumna Lisas Godbitar
Mitt nyttiga filmjölksbröd 1 lättfil. 2 dl rågsikt. 1 dl linfrön. 4 tsk bikarbonat. 2 msk malda brödkryddor. 1/2 dl olivolja. 1/2 dl veteklimittkok.expressen.se
RågbrödCarolinefick detta recept av en arbetskamrat som gjort det många gånger om så receptet är väl beprövat Svendsens
Kavring Blanda brödkrydda, salt, bikarbonat och rågsikt. Häll filmjölk, sirap och smör i en bunke. Tillsätt det ifilmjölksblandningen och rör ihop allt till en kladdig deg Therése mat & bak
Glutenfri filmjölkslimpa. Brödetblirlitesmuligt, men är enligtmin test-ätare väldigt gott. Allt blandas i en bunke tillsammans med lite salt Lisoball blogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.