och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Du gör bara smeten till brödet och låter den jäsa av sig själv – utan tillsatt surdegskultur. Det visade sig vara det absolut enklaste sättet att göra surdegsbröd som jag har provat
Tipset fick jag av Frostrosor, som är uppvuxen med att de kokar gröten på detta viset. Perfekt tycker jag att kunna köpa så många skivor julskinka man vill ha
En riktigt läcker helgrätt, inspirerad av den italienska rätten saltimbocca alla romana. Lägg ett salviablad på varje sida av filén och vira parmaskinka runt den
Om någon inte uppfattat det så exploderade våran ugn för sju månader sedan. Tokgravid, fast bara i fjärde månaden, men ändå med en rejäl kagge åkte vi till New York förra maj
Louise heter jag och vill genom den här bloggen gärna dela mitt intresse för träning och hälsa, men också sprida (och gärna ta emot) erfarenheter och information om hur man kan slippa IBS, och vilka stora hälsovinster man kan få på så många sätt, bara avatt äta artriktig kost
Arbeta igenom degen på bakbordet och kavla/platta ut till en tunn rektangel. Nja, jag ställer mig nog tveksam till det, även om vissa försöker få oss att tro det
Servera dressingen vid sidan av för var och en att ta för sig av. Den kokta potatisen går att byta ut till kokt pasta om man hellre vill det men då är det inte längre Nicoise
Jag gör en sorts "mojitosyrup" som man sedan bara blandar med sodavatten. Det är lätt att tro på det när man sörplar en iskall mojito en varm sommardag
Förbered alla kryddorna genom att hälla upp dem i en liten skål. Jag lät mig inspirerasav Afrika och Mellanöstern med alla deras goda kryddor som vi ofta förknippar med julen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.