Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt är det att kombinera smaker och färger innuti
sen måste jag baka den en gång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för att kunna fota den hit till bloggen och därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Om man fryser bröden i skivor kan de tas fram ur frysen och läggas direkt i brödrosten. Ett hembakat bröd ger mer tugg och är lite nyttigare än det formbröd som finns att köpa
Det kan vara lite klurigtatt få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
För det är så man gör, eller hur, om man inte köper den färdigkokt. Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Hoppas du blir lite sugen på att göra ditt egna te. Fermentering går ut på att man först pressar fram växtsaften, och sedan låter tebladen svettas i en glasburk eller plastpåse
Temperaturen påverkar sedan vad som händer i degen när den får vila över natten. Ett skållat bröd smular mindre, får jämnare porer, och blir mer elastiskt – lägg märke till hur gummiaktig degen blir när du knådat färdigt den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.