Av en av bitarna som jag skar bort formade jag till Olofs läpp och la ovanpåtårtbotten. Jag bakade två runda bottnar och en rektangulär botten, enligt detta recept på höga fluffiga tårtbottnar
Det finns ju så många recept att prova, speciellt vad gäller fisk och kyckling, så det finns liksom ingen anledning att bara köra på i samma gamla hjulspår (om man nu inte vill det alltså)
Rör om tillsosten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Skala och koka potatisarna mjuka i lättsaltat vatten. Skala och finhacka löken. Häll bort kokvattnet och mosa potatisarna med en stöt eller genomen potatispress
kolasåsen. Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära påatt jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.