Slå påvattnet, tillsätt buljongtärningen och koka tills potatisen mjuknat. Nu har jag anpassat receptet lite och använder hönsbuljong för att få en fylligare smak – självklart går det bra med en god grönsaksbuljong för dig som vill hålla den helt vegetarisk
Häll i linserna och slå påvatten så att det täcker ordentligt. Färsk koriander blir pricken över i, men kan så klart uteslutas av den som inte uppskattarsmaken
Slå påvattnet, tillsätt buljongtärningen och koka tills potatisen mjuknat. Nu har jag anpassat receptet lite och använder hönsbuljong för att få en fylligare smak – självklart går det bra med en god grönsaksbuljong för dig som vill hålla den helt vegetarisk
Häll i linserna och slå påvatten så att det täcker ordentligt. Färsk koriander blir pricken över i, men kan så klart uteslutas av den som inte uppskattarsmaken
Så om det blir gröt över efter helgfrukosten, passa påatt fylla på brödförrådet. Det här brödet kom till i Rossön efter att vi ätit grahamsgröt till frukost en sån där underbar helgmorgon som man får när man är omgiven av nära och kära
Koka dem sedan i lättsaltat vatten. vet mamma sagt att någon fryst sparris-soppa var god. Linus har haft ledig dag från skolan och är iväg på ngn form av ersättningskväll då kommunen valt att ta bort all prao på högstadiet
Perfekt attrensa ut innan nya fräscha ting kommer in. I dag va en sådan dag och då brukar jag alltid kokaensoppapå alla små slantar av grönsaker som ligger och "skräpar"i kylen
Blev härligt krispiga och supergoda att doppa i soppan. Jag har gett mig sjutton påatt tömma frysen just nu… Stå ut med mig ett tag till är ni snälla
Perfekt att göra när man har slentrianköpten purjolök som har blivit liggande och som bara väntar påatt bli ensoppa tillsammans med den jordnära vännen, potatisen
Stäng av plattan och dra kastrullen åt sidan och mixa soppan slät. Att inte ha enpåse pytt i panna i frysenden där dagen när man faktiskt hinner göra väldigt mycket och alldeles för sent kommer påatt lunch-vore-nog-bra-innan-klockan-blir-för-mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.