I och med hettan den sista tiden har sommarluncherna inte varit så matiga. Att jag ovan dessutom använde ordet ”popgrupp” bekräftar för övrigt bara det som jag befarade mest – att jag börjar bli gammal
Bred hälften av fyllningen över plattanoch rulla ihop den som en rulltårta. Kavla ut den ena degen till en tunn rektangulär platta på mjölad arbetsbänk
Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Det blir knappast något över ändå…. Läcker kaka med jordnötssmör, choklad och kokos. Rosta kokosflingorna under omrörning i en torr stekpanna tills de blir ljusbruna
Himla gott blir det och jag kan tänka mig att det passar utmärkt till en riktigt fin köttbit. Jag provade själv för första gången häromdagen och blev väldigt glatt överraskad
Rätt tillagat och med bra smaksättning blir det grönsakerna som lyfter en måltid. Nu är det tvärtom – jag älskar grönsaker och ibland känns det som att jag kan äta hur mycket som helst
Ingefära är en ört full med antioxidanter, som dessutom ger maten lite extra sting och ett uns sötma, så boosta din mat med ingefära och minska risken för attbli sjuka
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
Marängen ska intebli för torr. Om någon har ett supertips på hur man lyckas bäst med att få en skinnsoffa ren utan att torka ut skinnet blir jag mer än tacksam
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
men något smarrigt får det bli, det är ju fredag. I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.