Fin sockerkaka. Som dem flesta vet så finns det flera varianter på sockerkaka. Denna gången valde jag att göra en "fin" sockerkaka som jag lyxade till med lite sommar känsla
Vill man ha mer vitlökssmak än den som finns i vinägern pressa efter tycke och smak. I en väl rengjord glasflaska som innehållit någon av Druvans olika vinäger ,hälles alla ingredienserna och omskakas kraftigt
Något jag saknar ibland är en god dressing på salladen. Så jag mixade till ett eget recept och vi blev förälskade här hemma så nu har jag tänkt ge er detta underbara recept
Goda formbullar fyllda med vaniljkräm. Ca 40 styckenDeg200 g margarin2 ägg2 dl ljummen mjölk50 g jäst1 dl strösocker1 krm salt1 rågad msk vaniljsocker8-10 dl vetemjölFyllning2 dl tjock vaniljkräm av pulverca 50 g mjukt smörGarnering1 uppvispat äggpärlsocker och hackade nötterSmält margarinet och låt det svalna
Blanda alla ingredienser i en lämplig skål då det går lätt att röra om utan att man spiller. Häll försiktigt i olivoljan i omgångar samtidigt som du rör
Lägg på dill och rulla ihop. 5 dl hackad dill. Lägg ut spättafiléerna och krydda med salt och peppar. Lägg fisken med skarven ner i en smord ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.