Lägg fisken i en smord ugnsfast form. Pressa över citronsaft och krydda med salt och peppar. Täck formen med folie och baka i ugnen på 200° i 10–15 minuter
Lägg spjället i en kastrull. Tillsätt buljongen och låt det koka upp. Skumma av. Låt spjället koka ca 1 timme eller tills det att spjället lätt släpper från en gaffel som sticks i
1. Skala och skiva potatisen tunt. Varva potatis, smulad ost, salt och peppar i en smord eldfast form. 2. Vispa samman crème fraiche med grädde och häll det över potatisen
Tvätta potatisen och skiva den i centimetertjocka skivor. Skär skivorna i 1/2 cm tjocka stavar. Värm oljan till 160° och fritera potatisen i omgångar tills den fått en lätt brun färg
Börja med moset. Skala och skär potatisen i bitar, koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet. Värm mjölken och vispa ner den och smöret i potatisen till ett jämnt mos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.