få ingredienser, 2 minuter till förberedelser, inga konstiga maskiner eller ingredienser. 2,5 dl vatten eller valfri mjölk (använder du nötsmör går det bra med vatten, gör du utan nötsmör, välj gärna någon mjölk). 1/2 msk chiafrön eller 1 msk linfrön. 1-2 tsk lönnsirap, agave eller 1 finhackad färsk dadel. 1/2 tsk kardemumma. Täck med lock och låt burken stå i kylskåp över natten eller under minst 12 timmar. Gröten håller sig i burken i minst 2 dygn. 2,5 dl vatten eller valfri mjölk (använder du nötsmör går det bra med vatten, gör du utan nötsmör, välj gärna någon mjölk). 1/2 msk chiafrön eller 1 msk linfrön. 1-2 tsk lönnsirap, agave eller 1 finhackad färsk dadel. 1/2 tsk kardemumma
2. 2 tsk nyponpulver eller baobabpulver. 1. Mixa alla ingredienserna förutom frukten. Det är smaksak hur fint du vill mixa, jag gillar när det är lite tuggmotstånd kvar
Pour 1 1/2 cups water, orange juice, lemon juice, rice vinegar, and soy sauce into a saucepan and set over medium-high heat. Seal the bag, and refrigerate at least 2 hours. Mix together the cornstarch and 2 tablespoons water. 1 1/2 cups water. 2 tablespoons orange juice. 21/2 tablespoons soy sauce. 1/2 teaspoon minced fresh ginger root. 1/2 teaspoon minced garlic. 2 tablespoons chopped green onion. 2 tablespoons water. 2 boneless, skinless chicken breasts, cut into 1/2 inch pieces
If making salad to serve immediately, proceed to Step - 2. Refrigerate until ready to use (at least 15-20 minutes, max 2 hrs). 2. 2 Cucumber (large hothouse or 6-7 persian cucumbers, sliced or spiralized). 2 tbsp Rice Vinegar. 1 tsp Sambal Chili Paste (or 2 tsp, if you prefer more heat). 2 tsp Soy Sauce (gluten free Tamari). 1/2 tsp Garlic (1-2 cloves, grated)
Fyllning nr 2 var så god med det salta mot de söta russinen, tips. 25 g jäst. 2,5 dl 37 gradigt vatten. 2 msk olivolja. 2-3 dl siktat dinkelmjöl. 2 fikon. Fyllning 2. ca 2 stora nävar spenatblad. 2 msk olivolja. Lägg ut på halva sidan av den utkavlade pizzadegen med ca 1-2 cm kvar till kanten. Grädda på 225 grader i ca 15-25 minuter, använd varmluftsugn ifall ni gräddar flera plåtar samtidigt. 25 g jäst. 2,5 dl. 2 msk olivolja. 2-3 dl siktat dinkelmjöl. 2 fikon
PrintAsian steamed bun julskinkemacka. Pulled julskinka 1/2 (ca 2 kg) Julskinka Scan Svensk Rapsgris 1 dl sesamolja 1 näve vitpeppar Currydressing 3 msk curry 1-2 msk smör 1 msk sesamolja 1 schalottenlök (finhackad) 2 tsk farinsocker 2 dl majonnäs (Hellmans) 2 dl creme fraiche 34% en nypa salt Steamed buns (Bao) 90 g smör 330 g mjölk (3%) 14 g torrjäst 720 g vetemjöl 70 g strösocker 10 g salt 4 g bakpulver 4 g bikarbonat Till serveringen Daogaodressing (färdigköpt, endast några droppar) färsk koriander salladslök asiatisk tatsoi (ett slags kål i bladform) rödbetsgrodar cashewnötter (lätt krossade)Gör så här. Baka sedan i 125 grader i ugn 6-8 timmar, eller tills dess att köttet går att dra isär med två gafflar. 1-2 msk smör. 2 tsk farinsocker. 2 dl majonnäs. 2 dl creme fraiche. 720 g vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.