This glutenfree wrap with mango and edamame beans is a perfect meal for both lunch and dinner. Crispy and crunchy salad with red cabbage and turnip, topped with sweet ripe mango chunks and edamame beans as a protein source
När du vispar kallt bönspad så blir det väldigt väldigt fluffigt (fluffigare än vispade ägg men fortfarande mindre än vispgrädde) och är helt fantastiskt att använda som substitution för ägg
I was given the mandate to bake a gluten-freeanddairy-free cake. Earlier I had seen in my instagram feed a gluten-free cake base that looked promising, I decided to try the recipe
När du vispar kallt bönspad så blir det väldigt väldigt fluffigt (fluffigare än vispade ägg men fortfarande mindre än vispgrädde) och är helt fantastiskt att använda som substitution för ägg
* Brownies med bönor i kanske inte låter så gott, men låt er inte luras. När en äter dessa små söta brownies så kan en verkligen inte tro att det är bönor i dem
Other chocolatey treats you might want to try right now are these little Sarah Bernard biscuits from Green Kitchen Stories, this god-sent creation from Dolly and Oatmeal or this dreamy decadent loaf cake from The Vanilla Bean Blog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.