Hej allihop. Hur har ni det i kylan. Jag misstänker att fler än jag börjar bli sugna på vår. Det värsta just nu är ju att virusen trivs alldeles för bra i det här klimatet så vi verkar aldrig bli kvitt dem
På ett ICA Kvantum en bit från mig så har de en hylla vid grönsakerna där jag verkligen kan fastna. där köper jag kokosfettet, jag har hittat soja utan socker och sist så hamnade en burk osötat jordnötssmör i korgen
Så nu är vi rustade när våren kommer Förra veckan bjöd vi svärmor och svärfar på FLÄSKFILÉ ASIANSTYLE, och jag ska erkänna att jag var lite nervös för svärfar, som har lite svårt när det vankas lite starkare mat
men för att variera oss lite bjöd vi på en variant på taco, pulled pork mexican style. Pulled pork. Pulled pork är alla tiders att laga till många, sköter det sig självt i ugnen så man istället kan umgås med gästerna
Det här är så gott och nyttigt så man nästan blir tårögd. Fantastiska asiatiska smaker av ingefära, vitlök och chili tillsammans med den syrliga limeaiolin är magi för smaklökarna
Skölj och skär paprikorna i bitar, strimla rödlöken, värm wokolja i en wok och stek den med wokblandningen och de resterande grönsakerna och häll i limejuice och sojasås i wok-blandningen, Rör om ca 3 minuter
Långkok - Pulled Pork S Style. Pulled Pork. Jag har länge velat testa det, men inte kommit mig för än. Jag har sett många runt omkring, speciellt här i bloggsfären ta sig an denna omtalade rätt, sett otaliga bilder dyka upp, men det har inte blivit av för mig att testa själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.