Det här är en supergod potatissallad, som passar nästan till vad som helst, både till fisk och kött. Fördela potatis, sparris, vitlökoch rädisor på ugnsplåten
Smält smöret, pressa i vitlöksklyftorna, sockret, riv ner zesten och pressa i juicen av apelsinen, tillsätt fond, soja, timjan, vinäger, cointreu, grädde och creme fraiche
Varva grönsaker med kyckling, lök (rostadoch stekt) och potatis i djupa tallrikar. Skiva och stek löken i smör till min färg, krydda med salt och en nypa socker
Blanda potatis, räkor, sparris, rädisor och den rivna osten försiktigt med spenaten. Nu när det börjar bli varmt ute vill man oftast äta något lätt och enkelt
4 8 potatisar 2 rödlökar 2 gula paprikor 2 msk olivolja salt och svartpeppar 2 tsk torkad rosmarin 10 - 15 stora gröna oliver med kärnor 2 msk kapris 2 msk röd pesto 65 g ruccola 2 citroner ca 600 g rostasfilé i skivor 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.